Zpracování a ochrana osobních údajů

Společnost DEVINN s.r.o., se sídlem Skřivánčí 4769/38, 466 01, Jablonec nad Nisou, IČ: 40233138, DIČ: CZ40233138, zapsána v OR vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 1570, zpracovává ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefon
  • případně další poskytnuté a nahrané dokumenty, jako je například životopis (CV)

Jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefon je nutné zpracovat za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz či nabídku práce. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a společností DEVINN s.r.o., nejdéle po dobu 10 let, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, kterým je společnost DEVINN s.r.o., se sídlem Skřivánčí 4769/38, 466 01, Jablonec nad Nisou, IČ: 40233138, DIČ: CZ40233138 v elektronické formě, přímo prostřednictvím webových stránek.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám,
  • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Zpřístupnění osobních údajů třetím stranám

Devinn.cz nezpřístupňuje osobní údaje Uživatelů třetím stranám s výjimkou:

  • třetích stran, které se podílejí na vývoji, provozu a údržbě Stránek; a
  • případů, kdy je Devinn.cz povinen podle příslušných právních předpisů tyto osobní údaje příslušné třetí straně zpřístupnit;
    a to za předpokladu, že takové třetí strany budou tyto osobní údaje také uchovávat jako důvěrné a bránit je před zneužitím.
  • Neosobní identifikační informace Uživatele mohou být poskytnuty třetím osobám k marketingovým nebo reklamním účelům.

Cookies a shromažďování anonymních dat

Devinn.cz tímto Uživatele upozorňuje, že z důvodu zlepšení provozu a údržby Stránek a zároveň zvýšení kvality poskytovaných služeb může DEVINN s.r.o. analyzovat, shromažďovat a zpracovávat některé anonymní statistické údaje Uživatele, které vznikají během využívání Stránek. Za tímto účelem využívá DEVINN s.r.o. při provozování Stránek tzv. cookies.

Cookies jsou malé soubory dat, které jsou při návštěvě internetových stránek ukládány v koncovém zařízení Uživatele (např. v počítači, tabletu nebo smartphonu). Cookies slouží k tomu, aby daná internetová stránka Uživatele rozpoznala a poskytla mu tak vyšší uživatelský komfort. Informace ukládané prostřednictvím cookies zahrnují mj. IP adresy, typ používaného prohlížeče, poskytovatele internetového připojení, navštěvované internetové stránky, dobu navštívení takových stránek, reklamy zobrazené uživatelem nebo informace, které uživatel na navštívené internetové stránce uvedl.

Služby třetích stran

Na tomto webu používáme služby a kódy třetích stran společností Google, Smartsupp a HotJar, které nám pomáhají analyzovat chování návštěvníků webu.

Google Analytics

Tyto stránky využívají službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen „Google“). Služba Google Analytics používá souborů „cookies“, které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače, umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) budou společností Google přeneseny a uloženy na serverech ve Spojených státech.

Google bude užívat tyto informace pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budou-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaši IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.

Detailní informace o Google Analytics a ochraně osobních údajů naleznete na www.google.com/intl/cs/privacy/privacy-policy.html
Pokud chcete zabránit sledování, můžete instalovat doplněk do vašeho webového prohlížeče tools.google.com/dlpage/gaoptout

Nástroj Smartsupp

Tento web používá pro on-line komunikaci s návštěvníky webovou službu Smartsupp společnosti Smartsupp.com, s.r.o. Smartsupp si vyhrazuje právo, ale není povinnen, shromažďovat následující údaje. Všechny níže uvedené údaje jsou považovány za důvěrné a vztahují se na ně tyto podmínky o ochraně osobních údajů:

Osobní údaje návštěvníků webu, které mohou zadat do Smartsupp live chatu, a to buď přímo v konverzaci, nebo mohou být vyzváni k vyplnění údajů před zahájením konverzace. Technické údaje o návštěvnících, jako jsou IP adresa, typ prohlížeče, typ operačního systému, přibližná lokace apod., mohou být automaticky získány a shromažďovány ze strany Smartsupp. Smartsupp používá soubory cookies, které mohou obsahovat údaje o návštěvníkovi. Zpracováním cookies souborů může dojít k propojení osobních údajů návštěvníka s informacemi obsaženými v cookie souboru. Tyto data jsou využity výhradně za účelem vylepšení služeb Smartsupp. Smartsupp respektuje soukromí uživatelů a při zpracování souborů cookies postupuje v souladu s příslušnými právními předpisy.

Osobní údaje uživatelů jsou uchovávány centrálně na serverech, které se nachází na území České republiky, která je členem Evropské Unie. Data tedy žádným způsobem neopouští, ani nejsou uložena mimo Evropskou Unii. Pro detailní informace můžete navštívit www.smartsupp.com/cs/privacy

Hotjar

Tato webová stránka používá Hotjar, což je analytický nástroj od společnosti Hotjar Ltd. (dále jen „Hotjar“). Hotjar umožňuje zaznamenávat a vyhodnocovat chování uživatelů (klikání, pohyby myší, posouvání stránek apod.) na našich webových stránkách. Informace generované pomocí „sledovacího kódu” (Tracking Code) a cookies o vašich návštěvách našich webových stránek se odesílají na server Hotjar v Irsku, kde se ukládají.

Více o ochraně soukromí Hotjar: https://www.hotjar.com/privacy
Sběru dat nástrojem Hotjar můžete zabránit tím, že kliknete na tento odkaz a budete se řídit pokyny: www.hotjar.com/opt-out

Pokračováním v používání této stránky vyjadřujete souhlas s výše uvedeným zpracováním údajů pomocí jeho poskytovatelů, kteří jsou třetími stranami, v rámci jejich zásad ochrany osobních údajů.